TOP

Електрическа тупалка EB 370

Дълбоко хигиенично почистване

За първи път килимите и мокетите в дома ви могат да бъдат дълбоко почистени: премахване на мръсотия, пясък и песъчинки натъпкани в килима. Това ефективно почистване е станало възможно благодарение на специалните въртящи се четки, намиращи се вътре в блока. С Електрическа тупалка EB370, килимите живеят по-дълго и спестявате хиляди като не купувате нови. Затова Електрическа тупалка EB370 почиства нежно, но цялостно.

Моля, обърнете внимание: Електрическа тупалка EB370 е аксесоар за Vorwerk Kobold 150, най-новото поколение прахосмукачка.

Мултифункционална и деликатна почистваща система

Електрическа тупалка EB370 улеснява почистването и на най-деликатните килими. Просто натиснете с крак и преминете към включване на мек режим.

Когато е активиран мек режим, четките намалят скоростта си до 800 o/m, и така всичко е в перфектен ред.

Умно Малко решение

Ако случайно засмучете нещо или искате да се преместите мебелите, тогава поставете прахосмукачката в паркинг позиция и четките автоматично да спрат да се въртят

Технически данни

Тегло: 1.60 kg
Шумови емисии: <74 dB с Kobold 140 система (измерена на килим в идеални условия)
Мотор: Мотор с лагери, Електронно управление на мощността, резисторна (NTC) защита, 60 хиляди оборота в минута
Четките: 6200 оборота в минута (800 об/мин. в Мека функция), автоматично регулиране на височината, взаимнозаменяеми. Работна ширина 300 mm. 55 mm висока
И още: 220-240 волта променлив ток. 100 вата мощност усвоима само във връзка с прахосмукачки Vowerk. Връзка чрез приставка

 

Бианка Леман

Консултант по продажбите в Еберсвалде

Полезен съвет от Консултанта по продажбите

Не сте сигурни как ЕВ 370 може да се използва върху вашите килими и твърди повърхности? С най-голямо удоволствие ще ви посетим у дома ви и ще ви консултираме целенасочено и компетентно.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка