TOP

Винаги и навсякъде готова за започване на работа

Безжична мини прахосмукачка Kobold VC100

Оптималното решение за бързо и удобно почистване измежду основните почиствания в истинско Vorwerk качество:лесна за употреба и идеална за бързото почистване на паднал боклук, трохи и песъчинки. Със само 650 гр тегло и две степени на работа прахосмукачката VC100 е ултра лека и винаги готова за почистване на всякакви повърхности.

Предимства

 • Атрактивен дизайн:
  Модерният външен вид се съчетава перфектно във всяко едно жилище. Kobold VC100 може да се съхранява вертикално, хоризонтално и закачена.
 • Лесна употреба:
  Чрез идеалното разпределение на теглото с акцент в дръжката почистването става максимално лесно за ръката. Включено безжично управление.
 • Оптимизирана мощност на засмукване:
  Със своите две нива на всмукателна мощност Kobold VC100 лесно засмуква както големи така и малки частици.
 • Лесно зареждане:
  Със своето компактно и гъвкаво съхранение и зареждане, прахосмукачката Kobold VC100 е винаги готова за работа
 • Мощна литиево-йонна батерия:
  Надеждна и безпроблемна работа до 20 минути.

Съдържание на комплект

1 Kobold VC100 мини безжична прахосмукачка ,1 Kobold VC100 зареждаща станция, 1 Kobold VC100 зарядно устройство,1 инструкция за употреба.

Детайли на продукта Kobold VC100 минипрахосмукачка

Две мощни нива на засмукване Подготвена за всяко замърсяванеДве мощни нива на засмукване.
Подготвена за всяко замърсяване.

Благодарение на двете нива на засмукване и оптимизираната мощност, прахосмукачката Kobold VC100 почиства всички повърхности бързо и ефективно. Нейните характеристики я определят като минипрахосмукачката с макси възможности във почти всяка част на вашия дом. Там където има нужда от бързо и лесно почистване.

Удобна дръжка - Ергономичен дизайн и оптимизирано разпределение на тежесттаУдобна дръжка.
Ергономичен дизайн и оптимизирано разпределение на тежестта.

С тегло от само 650 гр Kobold VC100 е изключително лека. Заедно с изместването на акцента на тежестта в горната част на прахосмукачката, малкото тегло осигурява една изключително удобна работа. С ергономично оформената дръжка Kobold VC100 се захваща перфектно.

Супер силна литиево-йонна батерия - Дълъг живот и постоянна мощностСупер силна литиево-йонна батерия.
Дълъг живот и постоянна мощност.

Литиево-йонната батерия на Kobold VC100 гарантира постоянна висока ефективност на процеса на почистване. На втора степен на засмукване VC100 издържа до 13 минути. При по-ниската първа степен на засмукване VC100 издържа до 20 минути работа. Перфектно интегрирания в дизайна LED-дисплей ви информира по-всяко време за зареждането и състоянието на батерията.

Модерен дизайн на съвременния начин на живот - В хармония с интериораМодерен дизайн на съвременния начин на живот.
В хармония с интериора.

VC100 блести не само със своята ефективност, но и с визуално перфектния си вид:Атрактивният дизайн на прахосмукачката се вписва перкетно в интериора на всеки дом. Правилно поставена се превръща от малък Kobold в един истински аксесоар за дома.

Практично съхранение в зарядното устройство - Зареждане и съхранение със стилПрактично съхранение в зарядното устройство.
Зареждане и съхранение със стил.

Станцията за зареждане на VC100 е един истински мултиталант: чрез компактното съхранение на прахосмукачката VC100 спестявате място във вашето домакинство, поставяйки я в легнало, изправено състояние или прилежно закачена.

Удължаваща и гъвкава - За всяка ситуация точния накрайникУдължаваща и гъвкава.
За всяка ситуация точния накрайник.

С новите аксесоари Kobold NC10 вашата прахосмукачка VC100 ще бъде още по-гъвкава. Тънкия накрайник VC100 достига особено ефективно тесни пространства, а приставката с влакна раздига прахта и я засмуква, гарантирайки внимателното почистване на деликатните повърхности.

Перфектното решение - За бързото почистванеПерфектното решение
За бързото почистване

Дали бързото почистване на семена и пера около клетката за птици, премахването на космите около домашните ви любимци или бързото обиране на трохите след вечеря:ръчната мини прахосмукачка VC100 е перфектното решение.

Безопасност: CE
Корпус: Висококачествена рециклируема термообработена пластмаса
Вентилатор: 1-стъпален Центробежен вентилатор
Двигател: DC-двигател с приблизително 23.000 U/min без поддръжка
Захранващо устройство
Мрежово зарядно устройство:
220-240 волта променлив ток 50/60 Hz
Зарядно устройство:
10,8 V DC
Мрежово зарядно устройство: KSAS7R51080050HE
Мощност: ca. 65 Watt
макс. Обмен на въздух: max. 13 Watt
макс. Поток на въздух: 15 l/s
Тегло: 650 гр, без станция и зарядно устройство
Шумова емисия: 75 dBA (измерена в реални условия на работа)
Батерия: Литиево-йонна

Висока ефективност-Малки проблеми - Убедителни резултати от съвременни технологииВисока ефективност-Малки проблеми.
Убедителни резултати от съвременни технологии.

Мощността на засмукване и дългия живот на Kobold VC100 са оптимизирани за специфичните употреби на една прахосмукачка на батерия. Високо издръжливата литиево-йонна батерия гарантира постоянното качество на почистване. С двете нива на работа VC100 лесно изсмуква големи и малки трохи и замърсявания. Перфектна за бързото и ефективно почистване.

Контейнер за прах вместо филтърна торба - Лесна поддръжка, без разходиКонтейнер за прах вместо филтърна торба.
Лесна поддръжка, без разходи.

Kobold VC100 разполага с контейнер за прах с възвратен клапан, който позволява след почистване уловения боклук да се задържи. Почистването на контейнера за прах е максимално улеснено и безпроблемно.

Светодиоден индикатор за зареждане и батерия - Лесен контрол на батерията и процент на зареждане чрез оптичен дисплейСветодиоден индикатор за зареждане и батерия
Лесен контрол на батерията и процент на зареждане чрез оптичен дисплей.

Така винаги можете да видите всичко само с един поглед:Интегрирания LED дисплей ви информира надеждно по състоянието на батерията и зареждане. Така можете да поставите прахосмукачката в зарядното в правилния момент и да знаете кога точно ще бъде на разположение в пълна мощност.

Аксесоари за минипрахосмукачка Kobold VC100

Kobold VC100Практичен помощник.
Kobold NC10 накрайник.

С новите аксесоари Kobold NC10 вашата прахосмукачка VC100 ще бъде още по-гъвкава. Тънкия накрайник VC100 достига особено ефективно тесни пространства, а приставката с влакна раздига прахта и я засмуква, гарантирайки внимателното почистване на деликатните повърхности.

Kobold VC100Винаги достатъчно засмукване.
Смяна на филтъра на мини прахосмукачка Kobold VC100.

За да може вашата минипрахосмукачка да почиства винаги с високо качество, трябва да почиствате редовно филтъра и при необходимост да сменяте от време на време. Резервни филтри могат да бъдат поръчани по всяко време в онлайн магазина на Kobold:

Постоянна мощност - Поръчване на аксесоари за вашия малък KoboldПостоянна мощност.
Поръчване на аксесоари за вашия малък Kobold.

Минипрахосмукачката Kobold VC100 е създадена да улесни за дълго вашия живот. Ако имате нужда от резервни части за вашия VC100, може да използвате удобния онлайн магазин на Kobold.

Награди Kobold VC100

Награди Kobold VC100

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка