TOP

Kobold VK150 система за почистване

Така се чисти днес: Най-новото поколение прахосмукачка от семейството на Vorwerk. Kobold VK 150 впечатлява с ергономичния си дизайн и е пълен с изненади. Заедно с електрическата тупалка EB370 създава непобедим екип за почистване на всякакъв вид твърд под и килими. При автоматичния режим на работа всмукателната мощност се регулира самостоятелно според повърхността, която почиства. Така спестявате време и усилия. Благодарение на различните приставки,подходящи за почти всяка ситуация в жилището Kobold VK150 е най-оптималното решение! TUV сертифицирана, с извънредната си технология 3-в-1 Премиум филтърна торба на VK140/150, филтрацията на системата успява да задържи 99,99% от алергенните частици в домашната прах, което я прави идеална за хора с алергии.

Предимства

 • Ултра лека
  Със своите четири килограма тегло заедно с електрическата тупалка EB370, новият Kobold VK150 е една от най-леките прахосмукачки в света. А удобните дръжки за носене правят почистването на стълби оптимално лесно.
 • Компактна
  С компактната си височина от 59 мм на тупалката и само 13 см на системата в легнало положение, Kobold VK150 е идеален за почистване под мебели и легла.
 • Изключително маневрена
  Край на препятствията при почистване-запазете оптималния контрол върху почистването. Благодарение на чупещата клик система и въртящата се електрическа тупалка EB370, Kobold VK150 със своята максимална маневреност осигурява приятното и леко задвижване.
 • Оптимално почистване
  Въртящата се електрическа тупалка успява да достигне в максимална дълбочина на вашите килими, като премахва без усилие прах и косми от домашните любимци.

Детайли за Ръчна прахосмукачка Kobold VK150

Телескопична дръжка
Не натоварва Вашия гръб и спестява място

Просто нагласете телескопичната дръжка според Вашата височина и ще чистите в изправено положение на тялото.Удобната релефна дръжка и втория бутон за включване и изключване допълнително Ви улесняват при почистване.След като почистите прибирате напълно телескопичната дръжка и така Kobold може да се събере в съвсем малък шкаф.

Ефективен мотор
Мощен, икономичен, тих като шепот

Спестява енергия при почистване:Новият двигател на Kobold превръща 800-те W мощност на своя мотор в максимално ефективна всмукателна мощност. Така се грижи не само за околната среда, но и ви спестява средства.

Лесно колкото никога

Новият двигател на Kobold VK150 е не само със силна всмукателна мощност: Същевременно е особено тих, лек и не изисква поддръжка

Специална филтърна торба
Три филтъра в един – с интегриран ХЕПАФилтър

Специалната филтърна торба на Kobold VK140/150 съчетава 3 филтъра в 1 филтърна торба, която задържа 99,99% от частиците, причиняващи алергии.

Дори при смяна на смяна на торбата всичко остава в нея, затова е перфектна за хора с алергии.

Комфорт при смяна на торбата
Сменяте специалната филтърна торба на Kobold VK140/150 само с една манипулация. Това е удобно и спестява пари, защото торбата на Kobold VK140/150 по-евтина, отколкото 3 отделни филтъра. Освен това специалната филтърна торба на Kobold VK140/150 е единствена в света с TÜV сертификат

Маневреност за пълен контрол

С практичния Kobold VK150 достигате до всяко кътче и почиствате дори трудно достъпни места. За да имате оптимален контрол по всяко време без ….

Без усилия почиствате под мебелите:

Дори и под мебелите и леглата почиствате без усилие: ….е не само изключително подвижна и маневрена, но позволява на Kobold да става съвсем плосък, без да губи сцепление със земята.

Въртяща се електрическа четка
Kobold EB370

Премахнете напълно и най-упоритите косми от домашни любимци и мъх от килимите и твърдите подове още при първото …..

Повече комфорт независимо от подовата настилка

Електрическата четка на Kobold -Kobold EB370 автоматично се настройва в зависимост от подовата настилка за оптимална всмукателна мощност. Така спестявате време за корекция или модифициране на прахосмукачката

Какво по-хубаво от човек и животно в мир?
Kobold VK150 се грижи за чистотата на домашните любимци

Животните имат собствено съзнание – тъкмо тази сила на характера ни очарова толкова много. Но който има съзнание, прави нещата по свой начин. Не е обаче толкова лесно да вървите след мръсотията, която косматите ни съквартиранти оставят след себе си. Често, дори и след голямо почистване все още има останали косми от домашните любимци – за голямо огорчение на страдащите от алергии.Премахнете напълно и най-упоритите косми от домашни любимци и мъх от килимите и твърдите подове още при първото….С Kobold VK150 и електрически задвижващата се четка Kobold EB370.

С електрическата тупалка с нейните въртящи се четки отстранете без усилие и в дълбочина упоритите косми от домашни любимци от килима.

Технически характеристики на ръчна прахосмукачка Kobold VK150

Тегло: < 3.00 kg (VK 150); 4.60 kg (заедно с EB370)
Шумови емисии: < 74 dB (VK 150 + EB 370) на максимална мощност
Корпус: Висококачествена, възможна за рециклиране, термоформована пластмаса ABS
Мотор: Мотор с лагери, Електронно управление на мощността, резисторна (NTC) защита, 60.000 оборота в минута
И още: TÜV: сертифициранa за алергични хора EN 1822:2009
Eмисия на прах: <0,001 mg/m3 EN IEC 60 312
Ток: 220-240 V, AC 50/60 Hz
Максимална мощност: 900 W (с допълнително оборудване: 1.300 W).
Радиус: 10.0 м радиус EN IEC 60 312
Сертификати и награди: TUV - подходящ за хора с алергии
Red dot - награда за дизаин
PLUS X награда за: Иновация, Високо качество, Лесна употреба, Ергономичност, Екология
PLUS X - "BESTES PRODUKT DES JAHRES 2013"
PLUS X - "INNOVATIVSTE MARKE 2013"
ETM Test Magazin - 92.1%
Green dot - елиминирането на опаковъчни отпадъци и рециклирането им

Аксесоари за система за почистване Kobold VK150

Премиум филтърна торба за Kobold VK140/VK150
За система за почистване Kobold VK150

За най-високи стандарти за хигиена и перфектна грижа за вашия дом, с премиум филтърната торба на Kobold VK140/VK150 получавате три филтърни системи в една филтърна торба със самостоятелно интегриран HEPA-филтър.

Свързващ кабел
За Kobold VK150 система за почистване

Със кабела за вашия Vorwerk Kobold 150 печелите радиус на действие от около 10 метра. Благодарение на дългия кабел можете лесно да почиствате големи помещения без да се налага да превключвате.

Награди на система за почистване Kobold VK150

Auszeichnungen Kobold VK150 Handstaubsauger

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка