TOP

Kobold SP530 приставка за почистване на твърд под

Световна иновация от Vorwerk!

Търкането, ръчното почистване на подовете и замърсяването на ръцете вече е минало време!

Поддържането на подовете чисти и хигиенични често е трудна работа. Първо трябва да минете с прахосмукачка, след това да почистите с парцал и кофа вода или с моп, който действа на подобен принцип. Трябва и да търкате силно на по-упоритите петна.

Толкова е лесно...

Какво ви дразни повече:

  • замърсяването на ръцете ви?
  • лошата миризма на кърпите или мопа след почистването?
  • времето, което губите, за да почистите твърдите подове?
  • почистване след почистването на оборудването, което използвахте за миене на подовете (парцал, моп, кофа с вода, и т.н.)?
  • чакането подът да изсъхне?
  • специалното внимание, което трябва да отделяте на дървените подове?
  • смяната няколко пъти на водата за почистване и изхвърляне на мръсната вода?

От днес: Саугвишен! И готовоОт днес: Саугвишен! И готово.

Саугвишен какво? Каква е тази странна дума?

Ние казваме Дуоклиин. Двойно по-чисто, двойно по-бързо. SP 530 Дуоклиин е първият електрически уред в света, който прахосмуче и мие подовете в едно и също време и спестява много усилия.

Ползи:

  • прохосмуче и мие в едно и също време: Дуоклиин със своята иновативна технология 2 в 1 спестява много време. Тестовете са показали,че времето, което се използва е най- много 1/3 спрямо традиционното почистване.
  • ефикасно почистване: Дуоклиин със своя отделен електрически двигател симулира движението на ръката (прави "осмици”). Това го прави 1350 пъти в една минута! Освен това използва специални микрофибърни кърпи, специализирани за различните типове под. Резултатът е невероятен.
  • спестява пари: представете си - за миене на 40 кв.м под ще използвате само 5 мл препарат и 40-60 мл вода. Добре разбрахте, милилитри, не децилитри или литри. За големите стаи ще използвате вода само колкото за една чаша за кафе.

Vorwerk Kobold SP530 ДуоклиинКак работи?

Дуоклиин движи специално изработена микрофибърна кърпа със 1350 вибрации на минута. Това позволява супер дълбочинно почистване, но в същото време толкова лесно се движи по пода, че изглежда, че все едно се движи по въздуха.

Вие прахосмучете и миете подовете с минимални усилия за една трета от време с перфектен резултат.

Отличен за всички подове

Независимо дали имате ламинат, камък, мрамор или паркет: с Коболд SP530 Дуоклиин миете всички тези подове. Само изберете под ходящата микрофибърна кърпа за дадения вид под и можете да измиете от 20-40 кв.м. без други настройки или мислене.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка