TOP

Kobold FK370

Kobold FK370Комплект четки за освежаване FK 370 на Vorwerk

Вашите килими са освежени като нови и почистени в дълбочина – с комплекта освежаващи четки FK 370 на Vorwerk. Просто свържете комплекта освежаващи четки с уреда ЕВ 370 на Vorwerk. Спестете си продължителното ползване на специална машина за почистване на килими.

На вашето внимание: освежаващите четки FK 370 на Vorwerk са приставка към ЕВ 370 и към почистващата система Vorwerk.

Kobold FK370Вашите килими са отново свежи с такава лекота

Въртящите се четки го постигат: с кръглите си валове те почистват вашите килими в дълбочина. Скоростта на въртене на четките е настроена специално с тази цел. Така комплектът за освежаване FK 370 отстранява по деликатен начин дълбоко заседналата мръсотия. А вашите килими ви се отблагодаряват с подновена свежест.

Kobold FK370Ето какво казва TÜV за препарата Kobosan active на Vorwerk

TÜV Nord потвърждава: Kobosan active не само избавя килимите ви от натрупаната прах, а и премахва съществена част от бактериите, екскрементите на акарите и спорите от плесен. Така значително се намалява наличието на алергенни субстанции в килимите. Kobosan active е първият в света продукт за почистване с печат на TÜV, гарантиращ, че е подходящ за хора с алергии.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка