TOP

Филтрация

Единствен в света: Принцип „3 в 1”

3 филтърни системи в една филтърна торбичка - това могат да предоставят само TÜV Премиум филтърните торби c електростатично зареждане за уреда Коболд 140. А в тях дори има интегриран и хигиеничен микрофилтър. Следователно допълнителните филтърни системи са напълно излишни.

Ммногослойните Премиум филтърни торби на Vorwerk надеждно задържат вътре в себе си мръсотията, микрочастиците и причиняващите алергии вещества.

Внимание: TÜV Премиум филтърните торби 140 се използват само с уреда за почистване Коболд 140.

Алергените остават във филтърните торби дори и при тяхната смяна

Можете да разчитате на това: При смяна на нашите Vorwerk TÜV Премиум филтърни торби, фината прах и микрочастиците остват плътно затворени в торбичката. Благодарение на автоматичното задържане на прахта вътре в торбичката, можете да сменяте торбите лесно, сигурно и хигиенично. Ето защо, нашите Vorwerk TÜV Премиум филтърни торби могат безпроблемно да се използват и сменят и от хора с алергии.

Направете работата си по-лесна и спестете пари

Практично и удобно: Vorwerk Премиум филтърните торби се сменят с минимални усилия, без да ви се налага да се грижите и за други филтърни системи. Филтърните торби разполагат с голям капацитет на вместимост. Това ви улеснява в домакинските ви задължения. И това ви спестява пари. В сравнение с прахосмукчаките с 3 отделни филтърни системи, Премиум филтърните торби на Vorwerk са далеч по-изгодни.

ПремиумФилтърни торби 140 – първите, удостоени със сертификат TÜV

Филтърната технология на Vorwerk с уникалният си принцип „3 в 1” е патентована многократно. Оригиналните филтърни торби за уреда Коболд 140 са първите филтърни торби, удостоени със сертификата TÜV.

Ето каква казва немското списание TESTMAGAZIN 02/2010

„ При домакинства с астматици се препоръчва купуването на почистващ уред с HEPA-Филтър. Прахосмукачките с торбички са по-подходящи за поддържането на въздуха чист и задържането на прахта от прахосмукачките без торбички."

 

FiltracijaБианка Леман
Консултант по продажбите в Еберсвалде

Полезен съвет от Консултанта по продажбите

Нашите Премиум филтърни торби работят в система: Unsere Premium Filtertüten arbeiten mit System: предният слой на филтъра филтрира напълно големите частици от абсорбирания въздух, докато интегрираният хигиеничен микро-филтър задържа в себе си фината прах. Перлите против мирис пък предотвратяват неприятните миризми. Тази комбинация прави нашите Премиум филтърни торби уникални.


Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка