TOP

Почистване на прозорци

Почистване на стъкла в две стъпки

1. Нанесете Koboclear

Нанесете Koboclear

Сложете препарата върху микрофибърната кърпа и след това чрез нея го нанесете на стъклото. След 5 до 10 минути се образува нещо като прах от тебешир, който е абсорбирал мръсотията. Съвет: малко количество препарат е достатъчно, защото Koboclear е много икономичен.

1.Съберете Koboclear

Vorwerk Fensterreinigung

Поставете дюзата за стъкла на маркуча на вашия Kobold и съберете образуваната прах от стъклото. Резултата - блестящо стъкло, по-чисто от всякога без остатъци от мръсотия и водни струйки.

 

Kobold GD 15 дюза за стъклаKobold GD 15 дюза за стъкла

Професионалистът за стъкла

Създадена точно за Koboclear : съберете без усилие засъхналия Koboclear с многото меки косъмчета на дюзата за стъкла на Kobold GD15. Засмукване вместо бърсане е принципа за брилянтни и бързи резултати.

Две стъпки към успехаДве стъпки към успеха

След като Koboclear изсъхне върху стъклото и се образува бяла субстанция, подобна на прах от тебешир, Kobold GD15 влиза в употреба. Подобно на четка той премахва праха от стъклото и то остава чисто, без водни капки и с впечатляващ блясък.

KoboclearKoboclear

Всичко с грижа за ръцете

Koboclear се състои главно от вода, алкохол, и калциев карбонат. Тайната перфектно почистените стъкла е в неговия състав. Така след нанасянето на Koboclear върху стъклото алкохола спомага за бързото изсъхване на препарата, докато калциевия карбонат абсорбира мръсотията.

Филмът, който се образува върху стъклото около 5 до 10 минути след нанасянето на Koboclear лесно се отстранява с дюзата за стъкла Kobold GD15 и стъклото заблестява както никога!

Добро за Вас и екологично за природата

Koboclear е подходящ за всякакъв тип стъкла – например стъкла на прозорци, огледала или стъкла на зимни градини.Вашето предимство: спестявате много време и усилия.

Mikrofaser-HandschuhМикрофибърна ръкавица

Слгате ръкавицата и започвате

Микрофибърната ръкавица е предназначена точно за изполване на Koboclear. С нея разнасяте перфектно Koboclear върху стъклото и по този начин мръсотията се разтваря.При това почиства колкото е необходими и абсорбира толкова добре, че дори и при вертикално нанасяне на стъклото не се стича мръсотия.

Чисти прозорци без усилия

Най-напред нанесете препарата с Вашата микрофибърна ръкавица върху прозореца. Достатъчен е само лек натиск.Разнесете препарата равномерно върху стъклото и половината работа е свършена.

Микрофибърната ръкавица е специално адаптирана за Koboclear, като същевременно е изработена от много здрав, но лек и приятен за кожата материал. Друго предимство е огромната пространствена стабилност – неговата фина структура го прави много издръжлив, а благодарение на голямата абсорбираща способност тя поема много мръсотия..

В допълнение ръкавицата има специално покритие от вътрешната страна, което запазва ръцете сухи и защитени. Ръкавизите са изработени от 100 % полиестер.

АксесоариАксесоари

Електрически маркуч Изключителна гъвкавост

Основният аксесоар за Вашия Kobold : защото с елекрическия маркуч свързвате вашата прахосмукачка с всички приставки, както разбира се и с приставката за стъкла GD15.Така с едно движение на ръката превръщате Вашата прахосмукачка в експерт по почистване на прозорци.

Коболд ремъкКоболд ремък

За свобода на движенията.

Удобния ремък Ви дава по-голяма свобода на действие. О Поставя се с лекота и след като го захванете за Вашата прахосмукачка можете да се движите с свободно. Това прави почистването в къщи приятно.

Тук всички работи ръка за ръкаТук всички работи ръка за ръка

Лесна за сглобяване, лесна за почистване

С едно движение закачете ремъка за Коболд и го сложете на рамо. Тъй като прахосмукачката е много лека се наслаждавате на пълна свобода на движението и можете да се справите дори и в много тесни помещения.Като например при почистването покривни прозорци или паяжини по тавана.

АдаптерАдаптер

Винаги готов

Практичният адаптер е подходящ за всяка прахосмукачка и с него ще можете да изпитате лекотата от миенето на прозорци дори да не разполагате с прахосмукачка Vorwerk .

Собствена прахосмукачка. Просто го сложете и пробвайте. Ще бъдете направо очаровани: почистването на прозорци никога не е било толкова просто.

Адаптерът пасва на прахосмукачни с кръгли накрайници на маркуча с размери от 30 до 34,4 мм, като например продукти на следните производители: Samsung, Kärcher, LG Electronics, Phillips, Miele и Siemens/Bosch.

Уреди на други производители като Dyson, AEG и Rowenta най-често са с различен диаметър.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка