TOP

Аксесоари

Нашето надеждно решение за всеки проблем с прахаНашето надеждно решение за всеки проблем с праха

С Vorwerk аксесоарите е лесно за Вас да поддържате дома си хигиенично чист, чак до последния детайл, защото, ако имате проблем с праха, Vorwerk имат решение.

Например: почистете клавиатурата на компютъра от прах с новаторската ни слънчоглед (меката дюза) приставка, който ще го почисти и за щастие ще остави всички копчета на мястото им!

Моля, обърнете внимание: гореописаните инструменти са аксесоар за нашето най-ново поколение почистваща система Vorwerk Kobold 140

Как да направим дупка на стената, бе да напрашим?Как да направим дупка на стената без да напрашим?

Възползвайте се от домашния помощник майстор на Vorwerk, когато пробивате дупка в стената. Праха от пробиване бива директно засмукан, без да се налага да почиствате дълго след това. Домашният майстор се прикрепя към стената с вакуум, предотвратявайки разпространението на прах. Това предпазва и въздуха във вашия дом от финна прах.

Толкова мека, толкова чувствителнаТолкова мека, толкова чувствителна

За почистване на най-деликатните места, Vorwerk има идеалното решение: меката четка слънчоглед Леко премахва праха върху всякаква повърхност, като в същото време го издърпва. Идеален за осветителни тела, телевизори, Hi-Fi оборудване, орнаменти и много други.

Коболд FD15 флексодюза – една за всичко!

Универсален помощник за всяка ситуация.

Тази мултифункционална приставка е решение на всеки проблем с домашната прах. Флексодюзата FD 15 на Коболд с нейните три приложния почиства различни повърхности надеждно и бързо.Завеси, тапети, фуги и процепи или интериора на колата – за всичко това можете да разчитате на FD 15. Променящата се форма на дюзата я прави подходяща за всяка ситуация.Благодарение на нея ще се почувствате максимално улеснени.

Идеалното решение за….

Фуги и процепи

Без значение колко дълбоко скрита е прахта, тя нама шанс срещу флексодюза FD15.Само с едно избутване на плъзгача ще можете да почиствате тесните процепи между възглавниците на дивана. Тя е перфектна и за интериора на Вашата кола.

Текстил

Само с едно движение и FD15 става специалист по текстил.Така бързо ще отстранявате прахта от облеклото или от пердетата и тапетите – деликатно, просто и екстра чисто.

Гладки повърхности

С флексодюзата FD15 ще почиствате високите повърхности. Той е идеален за шкафове, етажерки, стъпала и много други.

Слънчоглед SD15-модерната метличка за почистване на прах от деликатни повърхности.

Бързо, деликатно и качествено

Без значение каква е повърхността и колко много прах задържа слънчоглед SD15 е префектния партньор в почистването й. Благодарение на възможността за регулиране дължината на косъма той пасва идеално към всяка повърхност.

Деликатните повърхности биват внимателно почистени от едрата до най-финната прах. Изработен от специален гъвкав силикон, влакната на слънчогледа се адаптират към повърхността, дори и при трудно достъпните места. Слънчогледа може да се почисти с вода.

VD15 Варио приставка

"Гъвкаво" почистване във всеки дом.

Нашата варио приставка VD15 е помощник с гъвкаво удължение.

Благодарение на чупещото се коляно VD15 е подходяща за труднодостъпни ъгли. А с четката за первази бързо ще се освободите от мръсотията дори в най-малките процепи и фуги.

Домашен майстор

Благодарение на иновативната технология и на вакуумната сила, домашен майстор VD15 се прикрепва дори към неравни стени. Така прахта, която се образува при пробиването отива директно в Коболд на земята и Вие си спестявате време и усилия за почистване.

Четка за первази

С четката за первази достигате без усилие дори недостъпните процепи и фуги - това е възможно благодарение на чупещото коляно на удължителя на VD15. Така первазите са почистени за нула време.

Коболд FD15 флексодюза – една за всичко!

Универсален помощник за всяка ситуация.

Тази мултифункционална приставка е решение на всеки проблем с домашната прах. Флексодюзата FD 15 на Коболд с нейните три приложния почиства различни повърхности надеждно и бързо.

Завеси, тапети, фуги и процепи или интериора на колата – за всичко това можете да разчитате на FD 15. Променящата се форма на дюзата я прави подходяща за всяка ситуация. Благодарение на нея ще се почувствате максимално улеснени.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка