TOP

 

Известната със своите кулинарни умения, актриса, телевизионна водеща и ненадмината домакиня Катерина Евро избра за своя дом системата за почистване Vorwerk Kobold 150.

След демонстрация на възможностите на системата, актрисата беше възхитена от многофункционалността, лекотата, мощността на Kobold и най- вече от оптимизирането на времето за почистване на дома и автомобила й. Катето Евро сподели, че често кани гости, а също и че много обича животните и има три кучета.

Поради това всекидневно почиства дома си след вечерите с приятели, както и от многото косми от домашните любимци, които полепват по килима и мебелите. До момента е използвала голяма и тежка професионална прахосмукачка за основно почистване на дома си, а за ежедневното почистване по- малка прахосмукачка, както и кофа и парцал за миене на пода.

След като откри Vorwerk Kobold 150 използва системата за всичко и навсякъде. Впечатленията на Катерина Евро очаквайте скоро във видео, което сме подготвили за Вас.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка