TOP

Vorwerk Kobold в крак с новите европейски изисквания за прахосмукачките

Vorwerk Kobold в крак с новите европейски изисквания за прахосмукачкитеГоляма екокампания на Европейският съюз въведе забрана за прахосмукачките с мощност над 1600 вата. Продажбата на такива прахосмукачки се забранява за всички страни от Европейския съюз. На пазара ще се наложат енергоспестяващи прахосмукачки с по-ниска мощност до 900 вата.

Решението да се наложи забрана на по-мощните прахосмукачки бе взето миналата година от Европейската комисия, като период за производителите, да се подготвят за въвеждането на новите разпоредби е 13 месеца.

Vorwerk Kobold следват тази филофофия от 1930 година и напълно отговарят на новия закон.

Vorwerk Kobold VK150 и HD50 /балерината/ имат енергиен сертификат клас „ A" .

Съгласно новите правила производителите на прахосмукачки трябва да посочват мощността на уреда върху етикета. Така ще се прави разлика между електрическите уреди и от самите клиенти.

За разделянето се използва 7-степенна скала, която започва със зелена буква А, показваща, че уредът не е толкова мощен, но пък е енергоспестяващ. Скалата завършва с G, което предупреждава за висока разход на електричество.

Статистиките показват, че повечето клиенти търсят модели, чиято мощност е между 2200-2300 вата, смятайки че по – мощните прахосмукачки чистят по- добре. Vorwerk Kobold доказва, че и с по- малко енергия се чисти перфектно.

Vorwerk ще представи програма „Старо за ново" за всички, които нямат Vorwerk Kobold. Програмата ще дава атрактивни възможности за замяна на старата прахосмукачки с нова, отговаряща на условията на европейския съюз.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка