TOP

Марката Vorwerk е избрана за Superbrand

Марката Vorwerk е избрана за SuperbrandЖури от 27 експерта в медийната и комуникационната индустрия номинираха Vorwerk за Superbrand за 2014 г., редом с известни продуктови и корпоративни марки като Deutsche Bank, Miele, Jura и Kärcher. Superbrands трябва да демонстрират качество, надежност и различие. През 2014, борд на Superbrands номинираха около 1200 бранда в съответствие с критериите: пазарна стойност на марката, изображение, последователност и лоялност на клиентите.

„Наградата отива при Vorwerk, така нареченият „umbrella brand" на продуктовите марки THERMOMIX, Kobold и Vorwerk flooring", съобщи Heike Langner, старши ръководител на проекти в корпоративния маркетинг на Vorwerk.

Специалният символ на Superbrands нарежда Vorwerk сред най-силните брандове в Германия за 2014/2015г. Освен това, глобалната организация Superbrands предоставя право на всички победители да участват в официалната им публикация през март 2015г. „Всеки бранд получава своя собствена персонализирана корица на книгата", казва Langner. „Нашата обложка експонира корпоративния дизайн на Vorwerk. Изданието също ще включва две страници за презентация на компанията". На 24 февруари, членовете на журито ще представят най-забележителните марки в Германия.

Събитието ще се проведе в Axel Springer, клуб на журналистите в Берлин, където ще присъстват световно известни личности от бизнеса и политиката. Заключителната церемония по традиция ще представи и награда за личност на годината Superbrands Германия. Последните победители бяха Franz Beckenbauer (2007), Boris Becker (2009) и Iris Berben (2012). През 2015, наградата ще бъде връчена на музиканта David Garrett.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка