TOP

Kobold VK200

Разгледай новата Kobold VK200

Новата система Kobold VK200 е невероятен шедьовър. Компактна, безупречно удобна и изключително мощна, системата Kobold VK200 e идеален помощник за дома, като улеснява всекидневието ни и прави живота ни по-здравословен.

АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВА ПОВЪРХНОСТИТЕ

АВТОМАТИЧНО
РАЗПОЗНАВА ПОВЪРХНОСТИТЕ

ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА

ТЕЛЕСКОПИЧНА
ДРЪЖКА

LED ИНДИКАТОР ЗА ПЪЛНА ТОРБИЧКА

LED ИНДИКАТОР
ЗА ПЪЛНА ТОРБИЧКА

 
ЕНЕРГИЕН КЛАС А+

ЕНЕРГИЕН
КЛАС А+

ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЛЗВАНЕ ОТ ХОРА С АЛЕРГИИ

ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЛЗВАНЕ
ОТ ХОРА С АЛЕРГИИ

АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА СТЕПЕНИТЕ

АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ
НА СТЕПЕНИТЕ

 

СИЛНА МОЩНОСТ НА ЗАСМУКВАНЕ И МАКСИМАЛНА СТЕПЕН НА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ

За всяка обработена повърхност VK200, заедно с мултифункционалната приставка EB400, получи енергиен клас A+.

Клас А+

"Най-добър енергиен клас"

  • A+ Ефективност на капацитета на засмукване на твърди подове
  • А (Ri) Емисия на прах във въздуха
  • А Капацитет на засмукване на килими
 

ЕРГОНОМИЧЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН

Ергономичната дръжка с телескопичен удължител е лесно приспособима за постигане на максимална маневреност. Новата система VK200 е изключително лесна за използване, не натоварва гърба и позволява на тялото да е в най-удобната позиция. Превключвателят е предвидливо разположен на дръжката – точно там, където са и Вашите очаквания.

Смяна на филтърната торбичка – чрез нов иновативен и лесен метод

Смяната на филтърната торбичка за прах никога не е била толкова лесна! Просто отворете капака на филтъра и поставете новата премиум филтърна торбичка. Ето я! След като уредът бъде включен, новата филтърна торба Kobold FP200 Premium e 3 в 1 и работи автоматично.

И това не е всичко: филтърната торбичка Kobold Premium FP200 подобрява качеството на въздуха, което е изключително полезно за алергичните хора. Тя задържа 99.9% от фините прахови частици, които причиняват алергии. Днес не само сме почистили, но сме и филтрирали въздуха. Аромат на чист въздух за Вас и Вашия дом!

ИНДИКАТОР ЗА НИВОТО НА ЗАПЪЛВАНЕ
НА ПРЕМИУМ ФИЛТЪРНАТА ТОРБА

Една от многото нови функции на Kobold VK200 е светодиодният индикатор за нивото на премиум филтърната торба. Само един поглед е достатъчен, за да установим, че филтърната торбичка е пълна и трябва да се смени – светодиодният индикатор става оранжев.

Най-новата система за почистване Kobold

С богатата и разнообразна гама от възможности новата система Kobold VK200 може да се превърне в изключителна универсална почистваща система. Тя е специално разработена, за да отговори на всяка нужда. Промяната на функциите става лесно, не изисква усилие, просто натискайте бутона. Kobold VK200 е готов за употреба!

Уреди за почистване на под

Системата Kobold VK200 е подходяща както за твърди подове, така и за килими. Благодарение на интелигентни приставки модулната система Kobold VK200 може да се адаптира към всички функции на дома.

KOBOLD EB400
МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПРИСТАВКА

С напълно автоматичното разпознаване на вида на подовите настилки Kobold EB400 е „специалист" по всички видове настилки и безкомпромисното им почистване. Истинска иновация!

ДУОКЛИЙН SP530

Новият Дуоклийн SP530 едновременно прахосмучи и мие твърдия под. Пести 50% от времето! Получи 100% почистване само с едно минаване!

KOBOLD VF 200
СУХО ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Със сухото пране на килими превръщаш къщата в неповторим уютен дом. Новият VF200 поддържа килимите свежи и красиви много по-дълго с уникалното сухо пране в дълбочина.

 
 

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Shop Presentation Контакт

Vorwerk
Вече над 130 години продуктите ни убеждават милиони семейства в превъзходството си с иновативна технология и пословично дълъг живот.

Kobold VR200 Kobold VC100 Kobold VK150 Kobold VG100

Продуктът беше успешно добавен в пазарската количка